Arbete, sömnbrist och vinprovning

Här ekar det tomt! Har varit fullt upp med jobb och när jag kommer hem har jag inte så mycket energi kvar. Just nu har jag börjat gå inskolning på en ny arbetsstation som har att göra med rehabilitering efter stroke. Där har man hand om fler patienter än på övervakningssalen där man "bara" har tre. Dock kan det vara fullt upp med bara tre patienter också. Nu ska jag klara av att ha hand om åtta patienter och det känns både lite läskigt men samtidigt roligt att få utvecklas och se helheten i sjukdomsförloppet, från akut insjuknande till rehabilitering och hemgång. 
 
Annars då förutom arbete? Inte alls så mycket sista tiden faktiskt. Sedan vi skruvade fram klockan till sommartid har jag varit helt slut och har mest sovit en massa när jag varit ledig haha. Nu känns det dock som att det börjar ordna upp sig igen faktiskt. Igår kunde jag vara vaken hela kvällen efter att ha jobbat sedan 7 på morgonen. Innan var jag tvungen att sova middag när jag kom hem efter dagpassen för att jag var så trött. Hoppas bara det håller i sig nu, men det ska det väl göra tycker jag. Haha helt sjukt att man blir så påverkad av en ynka timme hit eller dit. 
 
För ett par veckor sedan var jag och Svenne på Mat- och vinmässan på Galaxen i Borlänge tillsammans med Linnea och Staffan vilket var hur bra som helst. Vi gick dels runt inne på mässan och provsmakade olika sorters viner och ostar, men vi var också på två vinprovningar vilket var toppen! Det är ju kul att få lära sig lite mer om smaker och hur de kan balanseras på ett bra sätt. Kvällen avslutade vi på Galaxens sportbar som visade matchen mellan Mora och Leksand som slutade i succé! Det var en riktigt trevlig dag som jag kommer tänka tillbaka på med glädje.
ALLMÄNT | |
Upp