Ledig torsdag

Balkonginspiration från Ida Warg
 
Hej på er! Idag har jag faktiskt varit ledig från jobbet, ska vara där hela helgen så det var skönt att bara få vara en dag såhär mitt i veckan. Jag passade på att ta mig en rejäl sovmorgon vilket var så välbehövligt! Dock blir det så ljust i vårat sovrum nu under sommaren då det aldrig riktigt mörknar ute så jag tog med mig min Svennis och åkte till IKEA för att införskaffa en mörkläggningsgardin. Det blev toppen! Nu är det kolsvart där inne vilket jag behöver för att kunna sova ordentligt. Min sömn är typ det viktigaste för mig, annars fungerar jag inte riktigt som människa haha. Kom även hem med några blomlådor till balkongen så nu ser jag fram emot att fylla dem med något färgglatt. Älskar blommor men jag har inte så gröna fingrar tyvärr, så man får vara glad så länge det varar. Tänkte jag skulle ge det ett försök i alla fall!
ALLMÄNT | | Kommentera |

Tisdag 28 juni

Alltså vilken dag! Haha. Började med att jag försov mig och vaknade när jag vanligtvis brukar börja röra mig mot jobbet. Flög upp ur sängen, kastade på mig kläder och packade ned frukosten i väskan. Väl framme började stressen på en gång. Idag gick jag för första gången själv på en tur som jag inte fått så mycket inskolning på och inte känner mig så bekväm i än. Gynavdelningen är indelad i två sidor och antingen är man på den ena eller den andra och tar hand om de patienter som finns på den sida man är på. Turen jag gick idag är däremot lite av ett "mellanting" där man dels tar hand om de som kommer och ska operera sig över dagen, och dels hjälper till där man behövs helt enkelt. Så imorse var det snabba puckar som gällde för att första patienten skulle vara färdig i tid och sedan var det full rulle fram till lunch ungefär. Det är tur det finns många kloka arbetskamrater man kan fråga när man inte är riktigt van än. Det gick bra ändå och nästa gång kommer det antagligen gå lite lättare. Jag somnade som en stock en stund efter att jag kom hem haha, helt slut. Sedan fick det bli middag på stan i det sköna vädret tillsammans med min Svennis. Så mysigt sådär mitt i veckan.
ALLMÄNT | | Kommentera |

Midsommar 2016

Så var midsommar över för denna gången. Jag har verkligen haft en toppenhelg med nära och kära. Det började med lite party i Långshyttan hos Linnea och Staffan på självaste midsommarafton, och avslutades med majstångsresning och badtunna i Husby under midsommardagen. Nu är vi hemma i Falun igen och imorgon börjar en ny arbetsvecka på lasarettet. 
ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp