23 år

Hej på er! Idag var det återigen dags att byta ut siffran som motsvarar mina år på jorden. Jag och Svenne bestämde oss för att starta dagen med lite hotellfrukost så det blev ingen sovmorgon här inte. Dock somnade jag om när vi kom hem igen haha. Men hur som är det verkligen något jag kan rekommendera, jag älskar hotellfrukostar med alla valmöjligheter, det känns så lyxigt.
 
Nu har jag även packat färdigt och fixat med det allra sista inför Madeiraresan. Ska bli så skönt att komma iväg och se lite annat. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser, jag vill se hela världen haha. Ikväll åker vi hem till mina familj, vi ska fira lite helt enkelt så det ska bli mysigt. Puss och kram!
ALLMÄNT | | Kommentera |

Anställningsavtal och biokväll

Hallå där! Här sitter jag i sängen och surfar runt, i bakgrunden lyssnar jag på tvättmaskinen som går. Har passat på att pyssla lite här hemma nu när jag är ledig och nu tar jag det bara lugnt en stund i väntan på tvätten som snart är klar.
 
Idag kom mina anställningspapper på posten så ska skriva på dem så fort som möjligt och posta så allt blir klart på den fronten. Kan knappt fatta att jag snart ska börja jobba som sjuksköterska, det ska bli så otroligt kul! Och lite läskigt såklart att äntligen stå på egna ben. Men det är väl sådant som hör till! Fick förresten hem min fina namnskylt samma dag som jag tog examen så den kom verkligen lägligt. Kommer bära upp både den och min fina brosh med stolthet på jobbet. För det är verkligen något man ska vara stolt över.
 
Ikväll väntar det middag på stan och bio. Jag fick det i emaxenspresent av Svenne så vi ska passa på nu innan jag åker till Madeira. Så mysigt, bara vi två. Vi ska se Hundraettåringen. Det ska bli spännande att se vad vi tycker om den då vi båda har hört så olika omdömen. Jag tänker att det är bäst att skaffa sig en egen uppfattning. Hoppas ni får en fin onsdagskväll!
ALLMÄNT | | Kommentera |

Nu är jag sjuksköterska

I Kristine kyrka med den handsydda Moradräkten som burits av min farmor på samma plats en gång i tiden
 
Igår tog jag äntligen min sjuksköterskeexamen. Jag kan knappt beskriva hur härligt det känns. Tre års slit är nu över! Kan knappt fatta det. Och vilken resa det har varit, det har verkligen gått upp och ned och nu är jag äntligen i mål. I februari väntar nya utmaningar. Jag ska börja jobba, som sjuksköterska, på avdelningen där jag gjorde min sista praktik - avd. 26. Trivdes så bra där så det känns bra att få komma tillbaka dit. Men innan det tar vid ska jag ut på en resa med min syster. Vi ska åka till Madeira en vecka och det ska bli helt fantastiskt att få varva ner lite innan mina nya åtaganden startar.
 
Ikväll väntar examensmiddag tillsammans med klassen på Smak och det ska bli så roligt. Inte enbart för att Smak är en sådan mysig restaurang, utan också för att verkligen få avsluta det som påbörjades för tre år sedan, tillsammans med de människor som resan en gång påbörjades med.
Det lilla extra | | Kommentera |
Upp